Podd: Klart! nr 591 - Tre steg att starta… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

23 maj

Podd: Klart! nr 591 - Tre steg att starta strukturen med


Datum: 2022-05-23 08:45
Tre träklossar med siffrorna ett, två, tre på blå bakgrund

Om du har idéer på vad du skulle vil­ja för­bät­tra när det gäller din struk­tur i arbetet, men du bara inte har tid till det, är det här avs­nit­tet för dig.

I det­ta nr 591 av Klart!, delar jag näm­li­gen med mig av tre steg du kan bör­ja med om du vill få bät­tre struk­tur — även om din tid är knapp.

När du skaf­fat dig utrymme, vad för struk­turidé vill du tes­ta att sät­ta i ver­ket? Skriv till mig och berät­ta. Dels är det intres­sant för mig att höra, dels kan det hän­da att jag kan ge dig ett extra tips som ger dig en skjuts framåt.

Några länkar från avsnittet

Pri­or­i­ter­ings­bo­ken

Här beställer du ditt exem­plar av min bok Målmed­veten — pri­or­it­era rätt och säg nej med gott samvete”, som jag näm­n­er inledningsvis.


Klart! finns ock­så som veck­o­brev. Läs­er du hellre än lyssnar (eller både ock!), anmäl dig allde­les gratis till veckobrevet.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.