Sidhuvud

Kundreferenser

Så här tycker mina kunder:

"...av alla föreläsare som varit hos oss är du den som konkret gett oss flest verktyg och värde, vilket märktes på kvällens diskussioner. Du är riktigt bra och gillar din stil att föreläsa med att interagera med publiken till både humor och snabbtänkta följdfrågor!"

Pierre Lindmark, VD, Winningtemp


"David- förutom en gottepåse av strukturtips som vi kunde börja använda direkt efter föreläsningen är jag imponerad av den värme, humor och nyfikenhet på din publik som du spred hos oss i Landskrona.

Du är dessutom den mest strukturerade föreläsare jag någonsin bokat med ambitiöst förarbete för att föreläsningen skulle knyta ann till våra mål och vår vision. Du lever som du lär! 😊"

Ellen Claesdotter Pettersson, Organisationspsykolog vid Stadsledningsförvaltningen, Landskrona Stad


"Tack för en inspirerande dag och utöver halleluja-känsla under själva föredraget har vi fått verktyg som bestående underlättar och strukturerar vår vardag. Systematiskt arbetssätt med MS To-Do är ett."

Lars Rettne, ProDesign Sverige


"Jag träffade David för sju år sen och hans tips om tom inkorg och hur man kan jobba med uppgifter har verkligen definierat mina arbetsdagar sen dess. Givet detta så var det självklart att nu 2023 också bjuda in honom till min nuvarande organisation – Mellansvenska Handelskammaren.

Och som han återigen levererade. Mina kollegor med varierad strukturnivå fick alla med sig både inspiration och faktiska verktyg som samtliga redan efter två veckor säger har förändrats deras arbets(liv).

'Underhållande, kunnig, retorisk och strukturerad' var några av superlativen som fortfarande ekar här i väggarna i Gävle."

Marie Barrling, Marknad- och Kommunikationschef, Mellansvenska Handelskammaren


“Stort tack, David, för både en myck­et inspirerande men ock­så minst lika lärorik föreläsning!


Jag har säl­lan var­it med om att i prin­cip alla kol­le­gor­na har bör­jat job­ba efter dina metoder och tips. Pre­cis den energi­boost och smartare arbetssätt vi behövde, då flera av oss i ärlighetens namn låg väl högt i stresspåslag.”

Niklas Lindell, VD, KGK Motor


"'Engagerande, entusiasmerande, energispruta' beskriver den mycket kunnige föreläsande struktören David Stiernholm. Minnet av en lärorik kurs hos David för tolv år sedan fick mig att i vår boka in min arbetsgrupp på en specialsydd heldagskurs hos David. En fantastisk investering för arbetsgruppen & mig som chef. Teori & praktiska knep varvades med möjlighet för gruppen till gemensam reflektion kring våra specifika utmaningar. En sån här kurs kommer jag definitivt att göra igen, men tänker inte vänta så länge som tolv år till nästa gång.😊 Kursen ger stort mervärde för såväl nybörjare som invigd strukturnörd."

Björn Sandberg, Administrativ chef/Personalansvarig, IFAU - Institutet för arbetsmarknads- och utbildningspolitisk utvärdering


"David hade workshop med 50-talet chefer på Karlstads kommun. Han hjälpte oss mycket konkret med att finna verktyg till att strukturera upp vår vardag. Bra inspiration och smarta tips! 😀🙏🏽"

Joachim Gustafsson, Stabschef, Karlstads Kommun


"Jag var åhörare igår och vill bara tacka för den fina föreläsningen! Varmt tack. Det var verkligen matnyttigt, och det var jätteskönt att få skratta lite åt sig själv. Väldigt hög klass på föreläsningen och inte bara roligt utan som sagt, väldigt 'hands on'. Du förmedlar dessutom en stor lust till att skapa struktur, man går helt enkelt ut med känslan att det är något positivt, (det många tycker är jobbigt), och dessutom så förmedlar du känslan av att vi är en resurs, som måste tänka på oss själva, skapa tid för att orka med och göra det vi ska.

Föreläsningen satte igång många diskussionen efteråt, och igenkännande skratt.
Så: Tack."

Vanessa Kojo, Tyresö Kommun


"David har på ett elegant och inspirerande sätt lyft våra medarbetare med konkreta tips och smarta strategier. Vi hade inte bara mycket trevligt utan också lärt oss mycket som hjälper oss i vardagen, och inte minst ger oss ett gemensamt språk för att prata om effektivitet, tidsåtgång och en smartare arbetsvardag."

Fredrik Larsson, Digital Strategist & Communication Manager, Linköping Science Park


“We invited David to talk about how to get super structured in a session for all our colleagues worldwide. David shared great tips and gave concrete examples of tools and ways to become more structured in your daily work. The talk was very inspirational and made you excited about trying out new ways of working. Booking the session and getting in touch with David has also been very easy, which I highly appreciate. Thank you for an excellent session and great collaboration!”

Hanna Björkestam, HR-Specialist, Hiab (Cargotec)


"David har på ett fantastiskt inspirerande och humoristiskt sätt förmedlat kunskaper som är direkt användbara och tillämpliga för oss som har kontoret som är vår verkstad, att då är det av stor vikt att ha god ordning på alla sina olika verktyg och material som vi använder i det dagliga arbetet, vilket David har medverkat till. Vi kommer inom Transportstyrelsen bygga om våra lokaler i Norrköping till aktivitetsbaserad miljö, då denna förändring är en stor resa att gå över till digitalalösningar etc, där har David Stiernholm, särskilt medverkat till att ge oss mycket bra kunskaper och tips i syfte att lyckas med vår förändringsresa.

David är oerhört kunnig, inspirerande och rolig, vilket jag och framför allt många av våra medarbetare vittnat om till mig. Till dig som inte upplevt David Stiernholm, du har nu något att se framemot!!"

Anders Ericson, HR/förändringsledare, Transportstyrelsen


"Efter att ha lyssnat på superstruktören David Stiernholm sänker sig både ett lugn och ett starkt behov av att dra igång sitt eget strukturarbete! Med härligt igenkännande exempel ger David konkreta tips och råd på hur man, i sin vardag, kan underlätta för sig själv och få mer gjort och använda sin arbetstid mer effektivt."

Kristina Tejre, HR-specialist, Sigtuna kommun


"Vi är jättenöjda med Davids föreläsning! David är rolig och lätt att lyssna på och vi fick med oss flera konkreta och lättimplementerade tips för ett mer effektivt arbetssätt."

Anja Ringdahl, utbildningschef, Parks and Resorts AB


"Tack David! Det var precis detta vi behövde – ett lugn sänker sig inom hela förvaltningschefsgruppen. Ordning och reda mår vi alla så bra av. Tre av deltagarna ”kvistade” förbi mig i fredags och ville minsann visa att nu har de koll på läget 0 mejl i inboxen vid dagens slut – utbildningen ger effekt direkt.!! Och tänk David alla har infört möten med ”Sune” det du."

Ylva Sundkvist, Kommunchef, Piteå Kommun


"David är otroligt inspirerande och kunnig och har förmågan att ge konkreta tips och råd på hur man kan använda sin arbetstid mer effektivt och därmed underlätta för sig själv. Det är tydliga och handfasta tips för en ökad effektivitet och smartare arbetssätt. I mitt fall har det varit ett flertal tips på nya verktyg och hur dessa fungerar som har varit till stor nytta för mig. Jag kan varmt rekommendera dig att boka in David på Stiernholm Consulting för personlig rådgivning för att få personligt anpassade råd och verktyg som för mig har varit värt enormt mycket. Tack!"

Jeanette Karlsson, Policy & Market Access Manager, Roche AB


"David was funny, engaging and insightful! The whole lecture was evenly paced and had relatable anecdotes that drove his points home for everyone to understand. He even recommended tools that most weren’t aware of before his talk! Overall it was refreshing to listen to his perspective on structure, and give concrete tips that we’re already able to put into use. Thank you David!"

Rebecka Svennerstedt, Hr Business Partner, Massive Entertainment


"Tack för en engagerande och innehållsrik föreläsning! På ett mycket humoristiskt och enkelt sätt visar David hur vi på bästa sätt kan strukturera det dagliga arbetet! Alla fick med sig tänkvärda tips och inte minst många konkreta verktyg att jobba vidare med på hemmaplan. David har en hög kompetens och scennärvaro med en personlig energi som smittar av sig på åhörarna. 90 minuter går fort, vi hade kunnat lyssna mycket längre - alla var supernöjda!"

Maria Linghammar, Fysiologiska Kliniken, Universitetssjukhuset i Linköping


"Spot on, David! Igenkänningsgraden var stor och skratten var befriande! Vi sitter ju alla i situationen där vi bollar vårt produktiva arbete mot alla inkommande mail, telefon, chat och uppsökande kollegor - och planen för dagen går ju ofta åt pipan.. Särskilt så uppskattade vi den lättsamma "förpackningen" på det viktiga området "struktur" och de tydliga, handfasta tipsen."

Carola Lissel, VD, Visma Software AB


"Din föreläsning har haft stor effekt på både mig och hela mitt arbetslag. Vi förenklar, rensar och strukturerar överallt ju nu. Mycket befriande och avstressande. Och jag får titt som tätt glada tillrop från de andra institutionerna som deltog i din föreläsning. Vi är alla mycket nöjda!”"

Linda Öberg, Koordinator vid Institutionen för informatik, Lunds universitet


“Bästa jag hört på länge! Tack för att du lyckas förändra bilden av struktur för oss vanliga dödliga kaosmänniskor. Från torrt och ouppnåeligt till hanterbart och vettigt - och dessutom fick du oss att skratta på vägen. Imponerande!”

Frida Nilsson, Redaktionschef, Motivation.se


"Inspirerande, roligt, praktiskt och lärorikt!"

Nicklas Gränsmarker, Advokat/Partner, Rosengrens Advokatbyrå i Göteborg AB


"Att tömma inkorgen var mkt bra för att minska stressen. ETT ENDA MAIL synligt när man går hem."

"Han talade utifrån sin erfarenhet vilket kändes äkta och jag tror många kände igen sig i det han beskrev."

"Rolig, bra och jag ser fram mot en fortsättning!"

Deltagare vid föreläsning för Länsstyrelsen Gävleborg, gm Veronica Lauritzsen, Länsråd


“Innan David kom och gav halvdagskursen för vårt lärarkollegium ställde han frågor om gruppen, om vad som är typiskt för vår arbetsvardag och vad som motiverar oss att arbeta med att förbättra struktur. Under kursen levererade han på ett mycket underhållande och motiverande sätt allt från breda principer till handfasta tips. Innehållet kändes väl anpassat och alla i gruppen hade med sig specifika förbättringar de vill implementera i sin arbetsvardag. Vi är helnöjda!”

Emma Kritzberg, Senior lecturer, Biologiska Institutionen, Lunds Universitet


“Så snabbt har sällan 90 minuter passerat. Det är ett av många omdömen i vår organisation efter att ha fått ta del av Davids viktiga och underhållande föreläsning. Att under en så kort tid få så många konkreta och direkt omsättningsbara tips för ökad effektivitet och mindre stress är mycket värt för vår organisation och mina kollegor.”

Nicklas Halleröd, HR-specialist, Stadsledningskontoret, Göteborgs Stad


"Vi hade en heldag med David som var uppdelad på föreläsning i storgrupp samt mindre workshops. Redan ett par veckor efter Davids föreläsning har jag sparat in den dagen i tiden jag tjänar på att ha bättre koll på mina saker och inte behöva leta så mycket. Tipsen vi fick är enkla o går att omvandla till mitt eget arbete på endast några minuter. Föreläsningen är roligt upplagd och det är många igenkänningsfaktorer. Vi kan varmt rekommendera Davids föreläsningar till er andra som vill förenkla er vardag, spara tid och minska stressen!"

Martina Gawell, Human Resources Manager, Faiveley Transport Nordic AB


“Stort tack för din proffsiga presentation i måndags. Det var mycket uppskattat: snyggt, färgrikt, underhållande, lärorikt och dessutom anpassat till oss både i ord och bild. Jag själv liksom kollegorna fick många bra och enkla tips för smartare arbetssätt som är lätta att testa. Flera, inklusive jag själv och min rumskamrat, har redan gjort flera förändringar: rensat skrivbordet och testar Outloook istället för olika kom-ihåg-lappar. Det var en föreläsning som berörde, har lett till många samtal om nya arbetssätt och 'gamla hjulspår' samt förändring. Stort tack!”

Cecilia Colleen Gabrielsson, Kommunikatör, Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket


“Superduktig föreläsare som lyckas få ett ganska tråkigt ämne att faktiskt bli roligt. Många entusiastiska medarbetare lämnade föreläsningen med ny input och energi att strukturera sitt arbete. Vi är många som redan påbörjat vårt strukturerande av mail och skrivbord och det känns riktigt bra. Ser gärna ett fortsatt samarbete med dig, David.”

Sofia Wingård, Personalspecialist, Finansinspektionen


“Din föreläsning var mycket intressant och det vi tog till oss med en gång var att fira våra framsteg. Det kommer vi att göra mer frekvent framöver. Tack för hjälp och inspiration med att gå vidare i vårt 5 S-projekt.”

Annika Ramme, Team Administrator, Posten Meddelande AB


“Tack för en informativ och faktiskt inspirerande föreläsning om struktur. Hade inte väntat mig mer än lite små trista pekpinnar som man hört förr men som sällan funkar. Istället tar jag med mig konkreta tips och inspiration(!) på hur det kommer att bli mycket roligare att jobba.”

Anna Gordh Humlesjö, entreprenör, Sveriges Akademiska Coacher


“En riktigt skarpt föreläsare ska enligt mig ha fyra kvaliteter. Ett – en djup kunskap om sitt ämne där inga frågor blir för svåra. Två – ett scenspråk och engagemang som verkligen får publiken att törsta efter varje ord. Tre – en förmåga att inte bara inspirera, utan att också skapa handling hos lyssnaren. Och fyra – vara en skön människa som är enkel att jobba med. David får 5 av 5 på alla punkter. Utom den sista, där får han 6 av 5.”

Gustaf Oscarson, Entreprenör och författare, bland annat aktuell med Livet på 500 dagar


“Vi har en gång om året en inspirationsdag för våra medarbetare. Eftersom vi är ca 100 personer som arbetar med ganska olika uppdrag är det en utmaning att hitta ett område som kan ge alla inspiration.
Detta lyckades David verkligen med. Det var stor samstämmighet kring värdet av de tips om nyttan av att få struktur i vår vardag. Det bästa av allt var att du levererade det med humor och ödmjukhet utan pekpinnar.
Nu när alla medarbetarna fått samma tips om struktur är vi många som kan hjälpas åt att påminna och stötta varandra när vardagen anfaller igen!”

Birgit Skoog, Verksamhetschef Verksamhetsstöd, Göteborgs Stad Intraservice


“Tack för en mycket inspirerande dag. Jag kommer att rekommendera denna utbildning till några av mina närmaste medarbetare och till mina kollegor!”

Ylva Sundkvist, Divisionschef, division Diagnostik, Norrbottens Läns Landsting


“En av de bästa föreläsningar jag varit på.”

Birgitta Olsson, Managing Director, Torso Innovation


“Att köra en heldag utan att tappa mig och min fokus är egentligen helt fantastiskt - som föreläsare betraktat. Imponerande upplägg och drag hela dagen.”

Olof Johansson, Konsultchef, Manpower Professional


“Det är något magiskt i hans föreläsning ...nämligen när man kommer tillbaka till arbetsplatsen förvandlar man hans ord till handling. :-) Roligt att lyssna på engagerade föreläsare som David.”

Silvana Pavasovic, Ekonom, Göteborgs Stad


”Vi bokade en föreläsning med David till vår konferens och jag kan verkligen rekommendera honom till alla som är i behov av en tänkvärd, lättsam och rolig föreläsare som lämnar avtryck!”

Frida Gråsjö, Chef på Avdelningen för student- och ledningsservice, Karlstads Universitet


“Hej David,

Jag vill bara på enklaste sätt ge dig lite återkoppling på hur dina tips fungerar för mig i praktiken. Jag har ”tvingat” mig att på allvar testa såväl ”tickler file” som en helt ny hantering av Outlook och så här efter ett par månader kan jag bara konstatera att det går jättebra!

  • Jag glömmer färre saker.
  • Vet direkt vart jag skall stoppa mina dokument i väntan på ”rätt” tid.
  • Har fått ett helt annat flyt i en normalt mycket hektisk vardag.

Framför allt hanteringen av Outlook med att direkt göra uppgifter eller ännu bättre kalenderhändelser av e-posten är mkt effektivt. Även USA-tiden finns numera på plats i min kalender.

Kort sagt: Din dag är förmodligen den bästa utbildningsinvestering jag gjort för min egen del på mycket lång tid!

Stort tack och lycka till i framtiden.”

Peter Carlstedt, Kommunchef, Kramfors Kommun


“David höll en inspirerande föreläsning hos oss och när möjlighet gavs att få individuell handledning nappade jag direkt.

Under min arbetsvecka jobbar jag från tre olika platser och det är en utmaning att se till att ha rätt saker på rätt plats vid rätt tidpunkt. Det kändes roligt och lyxigt att tillsammans med David kunna få reflektera kring hur mitt arbete skulle kunna göras enklare och mer strukturerat. Med stor ödmjukhet och humor guidade David mig så att jag snart kunde se var det fanns möjligheter att förenkla mitt arbete. Jag fick också tips om och möjlighet att prova ett antal nya verktyg som har varit till stor nytta för mig.

Nu månader efter avslutad handledning är skrivbordet fortfarande tomt på papper när jag kommer och när jag lämnar för dagen. En skön känsla som jag för några månader sedan aldrig hade vågat hoppas eller tro på. “

Katarina Hjernestam, Rektor, Yrkeshögskolan Göteborg


Om enmans-sessioner om struktur:

“Vi anlitade David för att jag skulle få en bättre och lättare struktur på mitt arbete och lära mig att bli mer effektiv, eftersom jag gör så väldigt mycket olika saker.
Och det har jag verkligen fått: struktur. Jag känner inte en sån inre stress längre, som jag gick runt med förut. Har även lärt mig att tömma “huvudet”, med hjälp av alla hjälpmedel som finns i datorn. Tack Notes!”

Anna-Maria Zachs, Kontorsadministratör, Norstedts Juridik AB


“Jag anlitade David Stiernholm för att förbättra strukturen för vår administration. Resultatet blev minskade personalkostnader, den nya strukturen gör nu en stor del av arbetet i sig självt. För egen del har jag frigjort mer av min tid och jag upplever också en ökad trygghet, att inget hamnar ”mellan stolarna”.

Det administrativa arbetet har blivit mer effektivt – och roligare!

Jag kan varmt rekommendera Stiernholm Consulting.”

Christina Lindhe, VD, Röstkonsult Christina Lindhe ABOm mötesblocket Som smort!:

“Jag har använt blocket i tre veckor och märker en positiv förändring. Tidigare skrev jag mycket egna anteckningar på mötet, samt också beslut m m.

När jag använder blocken så skriver jag bara beslut och nästa steg och för över detta till min ”att göra-lista”.

Jag får på så sätt mycket bättre struktur på mötesanteckningar, och tappar inte bort det viktigaste.

Framförallt sådana dagar när man ett antal möten på ”rad” efter varandra och inte hinner summera mötet är det en stor hjälp.”


Mats Svensson, Manager Distillery, V&S Absolut Spirits