Sidhuvud

Om David Stiernholm

Hej. Jag heter David Stiernholm och är struktör.

Varje dag hjälper jag människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Jag erbjuder föreläsningar, kurser och personliga sessioner. Läs mer om mina tjänster.

Trist? Nä, smart.

Kanske tycker du att struktur låter väldigt tråkigt. Jag tycker att struktur är befriande och lustfyllt. Låt mig förklara:

För nitton år sedan jobbade jag som projektledare för ett stort handelsföretag. Jag hade en fullspäckad kalender, men ingen koll. Mitt skrivbord var belamrat, mitt huvud var fullt och jag löste alla mina projekt på uppstuds. Den där totala bristen på struktur fick mig att må dåligt och känna mig stressad – till och med på helgerna. Jag behövde förändring, och började se mig om efter en lösning.

Den lösningen heter struktur. Idag har jag verktyg, tankesätt, metoder och rutiner som gör mig effektivare, flexiblare och – faktiskt – lyckligare! I mitt arbete hjälper jag dig och dina arbetskamrater att upptäcka struktursmarta sätt att jobba.

Sedan starten 2004 har många organisationer, företag, universitet och högskolor valt att anlita mig (läs här vad de tycker). Mina uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet. Det som förenar dem är ett fullspäckat arbetsschema, och en vilja att förändra sina rutiner.

Nyss publicerade jag dessutom boken Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt, där jag visar hur du i sju snabba steg förvånansvärt enkelt hittar kärnan i dina vardagliga problem och hur du löser dem - en gång för alla! Boken är en fristående uppföljare till mina böcker Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete - en kort kur i att prioritera bland allt i den intensiva arbetsvardagen - och Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! - träningsprogrammet i 31 steg i att få mer tid till det som är viktigt genom att arbeta strukturerat.

Är du nyfiken vad en struktör skulle kunna förändra hos dig och ditt företag? I så fall är nästa steg att:

Kontakta mig

Vill du boka mig för en föreläsning om struktur? Fyll i det här formuläret, så får du svar inom 48 timmar. Det går också enkelt att nå mig via epost david@stiernholm.com för att ställa en fråga eller boka in ett möte med mig.

Det är dock inte så lätt att nå mig på telefon 0707 22 32 01, eftersom jag oftast antingen står på en scen eller sitter på ett flyg eller ett tåg (och på fredagar är jag ledig - tack vare den goda strukturen), men vill du kan du såklart tala in ett meddelande, så återkommer jag så fort jag har möjlighet.

Vi hörs!

signatur

PS. Och du… en bra början är att kostnadsfritt prenumerera på mitt nyhetsbrev Klart, som ger dig strukturtips när du behöver det som mest: varje måndag morgon. Börja prenumerera nu.

Eller följ mig på LinkedIn, där jag delar med mig av knep och tips jag får av deltagarna under mina föreläsningar.

Se, lyssna på och läs intervjuer och artiklar om mig i press och digital media.

Bland de populäraste

En emblem som erkänner en av de topp 100 talarna 2023 av Eventeffect i Sverige, med en lila- och rosa-graderad kant och guldstjärnor.

Varje år röstar föreläsningsdeltagare och -bokare fram sina favoritföreläsare till branschorganet Eventeffects lista över de 100 populäraste föreläsarna i Sverige.

Bland dem finner du mig - för tredje året i rad.