Skaffa superstruktur – få mer tid över | David Stiernholm

Sidhuvud

Skaffa superstruktur – få mer tid över.

Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete?

Om du frågar mig, som är struktör, är svaret ja. Att finna lösningar för att jobba effektivt och må bättre är absolut ett uppnåeligt mål. I min föreläsning om personlig effektivitet genom god struktur ger jag dig verktygen för att organisera, fokusera och automatisera. På så sätt får du mer tid över till det som är viktigt – för dig och för verksamheten.

Det här lär du dig

Det här med struktur är varken svårt eller tråkigt. Efter den 45-90 minuter långa föreläsningen med mig:

  • vet du hur du bör prioritera, strukturera och fokusera
  • kan du få mer gjort på kortare tid (och alltså få mer tid över)
  • slipper du blir stressad över allt som du måste göra
  • är du minst ett steg närmare att bli mer strukturerad
  • vill du direkt sätta igång med att förenkla ditt dagliga arbete

Som föreläsare blandar jag uppfriskande tankar med handfasta tips och humor. De konkreta tipsen för personlig effektivitet kan du börja använda direkt – både på jobbet och i vardagen. Du lär snart märka hur du blir mer strukturerad och kan arbeta mer effektivt. Innehållet uppdateras löpande för att anknyta till ny teknik och nya sätt att arbeta. Kontakta mig, så berättar jag mer och vi bokar en föreläsning.

En bok till alla deltagare

Vad mer kan man egentligen begära? Det skulle väl vara en lika handfast bok om struktur då. En sådan har jag skrivit. Boken om att bli effektiv på jobbet heter Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar. Bokar du föreläsning kan du köpa böcker till ett förmånligt pris, så att alla deltagare får en bok med sig hem.

Så här tycker andra kunder om mina föreläsningar.

Skicka en förfrågan nu.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.