Strukturboken | David Stiernholm

Sidhuvud

Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!

”Informationsstress”, ”för många bollar i luften”, ”full mailbox”, ”det är mycket nu”, ”hög arbets­belastning”, ”övertid”, ”på studs”, ”högar som bara växer”, ”flänger runt i jobbet”, ”snart måste det lätta” ...

Ja, det finns många sätt att beskriva den stund­tals kaotiska tillvaro många av oss lever i på våra arbeten. Men, om vi får en bättre struktur på jobbet, får vi även mer tid över till det som är viktigt, för oss själva och för våra verksamheter.

Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar! är ett träningsprogram för dig som vill skapa en smidigare vardag på jobbet. Med användbara råd och tips, blandade med konkreta övningar, lär struktören David Stiernholm dig att strukturera ditt arbete genom att organisera, fokusera och automati­sera. De korta kapitlen är fyllda med nyttig kunskap anpassad för att passa olika sätt att arbeta. Vare sig du föredrar det digitala molnet eller fysiska papper passar Davids råd, tips och knep dig.

Boken ger dig olika verktyg, tankesätt, metoder och rutiner som gör dig effektivare, flexiblare och – faktiskt – lyckligare!

De bästa digitala att göra-list-verktygen

I boken skriver jag bland annat om vikten av att välja rätt verktyg för att göra-listan. Här är de digitala verktyg jag just nu tycker är de bästa!

Så här beställer du strukturboken

Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! är utgiven på Roos & Tegnér förlag. 

Köp boken i inbundet format

Köp boken i pocket-format

Boken säljs också hos Adlibris och Bokus.

Strukturboken finns också som app

I appen Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! kan du göra alla övningar i boken och dessutom testa hur strukturerad du är.

Appen är gratis och du finner den i App Store och i Google Play.

Läsarröster

“Jag har under ca 10 års tid provat alla tänkbara almanackor och systemkalendrar, läst olika böcker bl.a GTD, men jag har haft svårt för att få igång en systematik. Först när jag läste din bok förstod jag hur jag ska göra för att bli strukturerad. De andra har antingen inte kunnat ge det enkla sammanhanget varför eller så har fokus varit på vad som ska göras. Tack ska du ha för att du skrivit en bra bok!”
Andreas Bolling, Saab Group

“Jag måste säga att köpet av Klart! var en av de bättre investeringar i mig själv som jag har gjort.”
Eva Juhlin, Trafikverket

“Det känns som om när man läser en spännande skönlitterär bok och bara vill vidare...”
Louise Robertson, Lund

Provläs boken

Smakprov.se kan du provläsa avsnitt ur boken.

Strukturboken i media

David Stiernholm berättar om Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! i SVTs Gomorron Sverige 2012-04-19.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.