David Stiernholm, struktör

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med boken Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt har också nyligen utkommit med boken Super Structured: How to overcome chaos and win back time, som belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards i mars 2018. Boken är den engelskspråkiga utgåvan av boken Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i åttonde upplagan. I april 2018 publicerades den också på kinesiska. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015.

Här finner du pressbilder på David Stiernholm.

David

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.