Sidhuvud

David Stiernholm, struktör

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Konkret och lättsam föreläsare

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

Tre böcker om struktur på jobbet

David är aktuell med pocketutgåvan av hans populära bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad första gången 2012, som kommit ut i hela åtta upplagor sedan dess. Den engelskspråkiga utgåvan vid namn Super Structured: How to overcome chaos and win back time belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards 2018. Samma år publicerades den också på kinesiska. 

David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015, och en guide i att slippa allt det som gör livet surt för dig i arbetet betitlad Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt, publicerad 2019.

En av Sveriges populäraste

En emblem som erkänner en av de topp 100 talarna 2023 av Eventeffect i Sverige, med en lila- och rosa-graderad kant och guldstjärnor.

David Stiernholm väljs återkommande ut som en av Sveriges populäraste föreläsare av branschorganet Eventeffects läsare. 

Pressbilder

Ung man fotograferar med en systemkamera.

Behöver du en porträttbild på David till en artikel, en inbjudan, ett föreläsningsprogram eller liknande? Det finns många att välja på.

Jag behöver en bild