Sidhuvud

Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt

En bok med blått omslag och rosa tryck står på ett vitt skrivbord.

Gränsen mellan att ha mycket att göra på jobbet och att ha för mycket att göra kan vara hårfin. När du har för mycket på ditt bord blir dagarna som ett enda hetsigt maratonlopp. Du hinner inte ens fundera över hur du skulle kunna lösa problemet med att du varken hinner med mailen eller alla möten och att rutinerna på jobbet är så ineffektiva att de stjälper snarare än hjälper. Det blir lätt en ond cirkel.

Det är då du behöver boken Förenkla på jobbet som allra mest!

Det här får du i boken

I boken visar jag hur du i sju snabba steg förvånansvärt enkelt hittar kärnan i dina vardagliga problem och hur du löser dem - en gång för alla!

För att du ska få snabb effekt direkt, delar jag också med mig av praktiska lösningar på de sju vanligaste krånglen de flesta brottas med på jobbet. För många är den stora mängden mail ett bekymmer; de får sällan arbeta ostört när de behöver det; de har för mycket att göra. Jag visar hur du kan råda bot på sådana saker direkt och hur du kan förenkla andra frustrerande delar i ditt arbete nu och framöver.

Så här skiljer sig den här boken från mina andra böcker

Medan min bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar är ett träningsprogram över en månad, är den här boken en kvick fix som räcker länge.

Böckerna är helt fristående från varandra. Har du läst Klart!-boken, kommer du i Förenkla på jobbet få ännu mer hjälp att förfina din struktur till högre, effektivare höjder.

Har du inte läst Klart!-boken, är Förenkla på jobbet ett strålande verktyg för att fort få mer behagliga och välstrukturerade arbetsdagar.

Här beställer du förenklingsboken

Förenkla på jobbet är utgiven på Roos & Tegnér förlag. Priset är 210 kr ex moms (fri frakt).

Jag vill beställa ett exemplar

Boken säljs också hos Adlibris, hos Bokus och i välsorterade boklådor.

Bilder från föreläsningen Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt

Här hittar du bilderna jag visade på föreläsningen: https://app.box.com/v/ForenklaPaJobbet

Titta in på boksläppet

Så här gick det till på boklanseringsminglet!