STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

24 Aug

"Sluta snooza, skapa superstruktur!" - mingel och boksignering i Stockholm


Datum: 2012-08-24 11:24 Kommentarer: 0 st

Varmt välkommen på mingel och boksignering den 19 september i Stockholm. Psykologen Alexander Rozental och jag tar oss an arbetslivets största plågor och berättar hur du kan bli bättre på att skapa struktur och minska uppskjutande i vardagen. Du kommer att få handfasta tips på hur du kan besegra din mailbox, hitta rutiner som fungerar, samt jobba mindre men mer fokuserat.

Kvällen kommer att innehålla korta och matnyttiga presentationer av mig och Alexander, ett riktigt case som visar hur du kan omsätta våra tips i verkligheten, och ett trevligt mingel med oss föreläsare och inbjudna gäster.

Jag kommer även att signera min nyutkomna bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! som även finns att köpa på plats. Se mig tala om boken i SVTs Gomorron Sverige här.

Om föreläsarna

David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Alexander Rozental är psykolog på Psykologifabriken och expert på uppskjutandebeteende.

Plats och tid

Psykologifabriken, Birger Jarlsgatan 18A, 5 tr (porten mellan Lagerhaus och Espresso House), Stockholm
Onsdagen den 19 september klockan 18.00 - 20.00.

Uppdatering: Nu är eventet fullsatt. Vill du sätta upp dig på kölistan, maila oss.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.