Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

17 apr.

Podd: Klart! nr 626 - Få iväg ett mejl utan att passera inkorgen


Datum: 2023-04-17 08:45
En dold dörr i ett bibliotek, som leder ut mot en stig över gröna kullar i ett landskap där solen skiner.

Välkom­men till Klart!-avsnitt nr 626!

Näs­tan åter från att ha ägnat påskledigheten åt att möta våren i östra USA delar jag idag med mig av ett knep för att slip­pa bli dis­tra­her­ad av något du råkar se i inko­r­gen när du bara ska dra iväg ett snabbt mejl.

Har du något annat knep för att mejla utan att bli dis­tra­her­ad av mejlen? Skriv till mig och berät­ta, för ofta möter jag män­niskor som råkar ut för just det här speci­fi­ka fenomenet. Ditt mejl är myck­et välkommet.


Kom och var med på min öpp­na struk­turkurs i Stock­holm den 31 maj (som jag näm­n­er i bör­jan av avsnittet)!


En man i ljusgrått skägg och svartbågade glasögon sitter i en soffa och läser ett trevligt veckobrev om struktur på en läsplatta, iförd roströd tröja.

Klart! finns också som veckobrev till din mejl, för dig som hellre läser än lyssnar (eller gör både ock!).

Jag vill testa veckobrevet