Podd: Klart! nr 598 - Tio tag du kan ta om din… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

12 sep.

Podd: Klart! nr 598 - Tio tag du kan ta om din struktur


Datum: 2022-09-12 08:45
En träkloss med numret 10 präglat på ena sidan, på ett silvrigt underlag.

I Klart! nr 598: Ur de 18 år jag hit­tills hjälpt män­niskor ska­pa bät­tre struk­tur har jag idag vaskat fram 10 sak­er som mer­parten av mina klien­ter styr upp för att för­bät­tra struk­turen i jobbet.

Hur mån­ga av de 10 har du genomfört?


Anam­made du min utman­ing och plock­ade ett tag från tio-lis­tan och tog det? Vad bestämde du dig för? Berät­ta gär­na för mig!

En man föreläser framför en bildskärm i ett gult konferensrum. I förgrunden ses deltagarnas nackar.

Är du nyfiken på Confex öppna strukturkurser i höst, som jag nämner i början av avsnittet?

Ja, jag vill veta mer!


Sex unga kontorsarbetare diskuterar struktur över lunch i ett chosefritt konferensrum.

Du kan få mer!


Om du vill ha fler tips om struktur på jobbet finns det flera sätt att få det av mig - i videor, veckobrev, böcker, föreläsningar och annat.

Ge mig fler strukturtips!

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.