Här får du mer. | David Stiernholm

Sidhuvud

Här får du mer.

Trevligt att du fick mersmak. Så här kan du få ytterligare struktur:

Anmäl dig till mitt veckobrev Klart!, som kommer till din mejlinkorg varje måndagmorgon kl 8:45.

Eller, lyssna på min podcast med samma namn (iTunes, Spotify). Avsnitten är korta och koncisa, i regel mellan 3 och 6 minuter långa.

Tittar du hellre än lyssnar, finner du en mängd videor här och på min YouTube-kanal.

Vill du snabbt förenkla ditt arbete genom god struktur, läs min senaste bok Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt, som är en kvick fix som räcker länge.

Om ett brett grepp om din struktur är mer din modell, är min bok Klart! - bli superstrukturerad på 31 dagar boken för dig. Den är ett träningsprogram i 31 steg för att skaffa god struktur i ditt arbete. Boken finns också på norska och heter då Bli superstrukturert på 31 dager, på engelska med titeln Super Structured: How to overcome chaos and win back time och dessutom på kinesiska.

Vill du bli bättre på att prioritera i den intensiva jobbvardagen, får du konkret hjälp genom min bok Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete.

Föredrar du att få hjälp direkt av mig, boka en föreläsning eller en kurs till din organisation. Du kan också gå mina kurser online istället för att jag kommer till er.

Varmt välkommen!

David Stiernholm

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.