Sidhuvud

Här får du mer.

Trevligt att du fick mersmak. Så här kan du få ytterligare struktur:

Anmäl dig till mitt veckobrev Klart!, som kommer till din mejlinkorg varje måndagmorgon kl 8:45.

Eller, lyssna på min podcast med samma namn (iTunes, Spotify). Avsnitten är korta och koncisa, i regel mellan 3 och 6 minuter långa (Chefstidningen kallar den "mikropodd" och det skriver jag under på!)

Tittar du hellre än lyssnar, finner du en mängd videor här och på min YouTube-kanal.

Boka en föreläsning

Vill du ha hjälp direkt av mig, boka en föreläsning eller en kurs till ditt jobb. Du kan också gå mina kurser online istället för att jag kommer till er.

Läs en bok

Vill du snabbt förenkla ditt arbete genom god struktur, läs min senaste bok Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt, som är en kvick fix som räcker länge.

Om ett brett grepp om din struktur är mer din modell, är min bok Klart! - bli superstrukturerad på 31 dagar boken för dig. Den är ett träningsprogram i 31 steg för att skaffa god struktur i ditt arbete. Boken finns också på norska och heter då Bli superstrukturert på 31 dager, på engelska med titeln Super Structured: How to overcome chaos and win back time och dessutom på kinesiska.

Vill du bli bättre på att prioritera i den intensiva jobbvardagen, får du konkret hjälp genom min bok Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete.

Följ mig

Och, såklart delar jag också med mig av strukturtips och ger dig inblick "bakom kulisserna" på Instagram, på LinkedIn och på Facebook. Följ mig där du trivs bäst, så talar vi om struktur tillsammans om du vill.

Varmt välkommen!

David Stiernholm