Podd: Klart! nr 595 - Fyra steg för att få fart… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

22 aug.

Podd: Klart! nr 595 - Fyra steg för att få fart efter semestern


Datum: 2022-08-22 08:45

Som­maren går mot sitt slut och jobb­hösten bör­jar. I det­ta förs­ta avs­nitt för säsongen, nr 595 räk­nat från pod­dens start, delar jag med mig av vad du kan göra nu för att få fart om du är trögstar­tad efter ledigheten. 

I avs­nit­tet näm­n­er jag som hasti­gast Veron­i­ca Jobs artikel: Job, Veroni­ka & Dweck, Car­ol & Wal­ton, Gre­go­ry. (2010). Ego Deple­tion-Is It All in Your Head? Implic­it The­o­ries About Willpow­er Affect Self-Reg­u­la­tion. Psy­cho­log­i­cal sci­ence. 21. 1686 – 93. 10.1177÷0956797610384745.

Hur gör du för att kom­ma igång när du var­it ledig och kän­ner dig trögstar­tad? Skriv till mig och berät­ta, för alla knep tas emot med öpp­na armar hos mig.

(Det­ta är inte förs­ta gån­gen du — eller jag — kom­mer till­ba­ka efter en ledighet. Inte sista heller. För ett tag sedan skrev jag om hur du kan få näs­ta arbetssä­songstart bät­tre än den här.)

Laptop på vitt skrivbord med vit gardin i bakgrunden. På skärmen syns en ananas med solglasögon.

Klart! finns också som veckobrev till din mejl, för dig som hellre läser än lyssnar (eller gör både ock!).

Jag vill testa veckobrevet

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.