STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

10 Jun

Hur 31 post it-lappar blir ett favoritplagg


Datum: 2012-06-10 19:13 Kommentarer: 0 st

Jag fick ett mail från Robert Pantzar, som just nu läser min bok bild som fångade mitt intresse.

I inledningen av boken talar jag om vikten av att åskådliggöra för oss själva att vi tar oss framåt i rätt riktning i den förändring vi håller på att göra (till exempel mot bättre struktur). Vanor ändras inte i en handvändning och i väntan på att vi når ända fram, gör vi rätt i att belöna oss under vägen.

Robert skriver:

“Jag tog en bild på hur jag markerar att jag klarat av ett steg, det är små Post-it-lappar jag fäster på kontorsväggen. När jag är klar med alla 31 steg så blir belöningen två nya kavajer (mitt favoritplagg).”

Jag tycker att det är ett alldeles strålande (och enkelt) sätt att åskådliggöra framstegen. Med de två kavajerna som hägrar vid målet ger det säkert än större effekt.

Hur belönar du dig själv när du successivt gör klart övningarna i strukturboken?

Berätta gärna i en kommentar nedan!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.