STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

08 Jun

Vill du skriva här i sommar?


Datum: 2012-06-08 18:17 Kommentarer: 2 st

Jag kommer som vanligt att ta en lång sommarsemester från midsommar till ett par veckor in i augusti, men det vore trevligt om det fortsatte komma nytt material här på Strukturbloggen ändå.

Kanske vill du skriva?

Har du lust att skriva ett eller ett par blogginlägg om struktur, om något knep som fungerar särskilt bra för dig eller kanske om vad du gör för förändringar under det att du läser min bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! - hör av dig till mig. Innan midsommar.

Kommentera

Martin Lindeskog

Martin Lindeskog skriver:

#1 - 2012-06-11, 10:53

David,

Bra idé med att ha gästbloggare under sommaren. Jag har haft det under flera år på min EGO blogg. Det ger en spännande dimension till bloggen.

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2012-06-16, 21:33

Martin,

Det var kul att du tycker det. Välkommen i skaran! Jag ser fram emot ditt inlägg.

David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.