STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

09 Feb

Den engelska strukturboken är här


Datum: 2017-02-09 13:53 Kommentarer: 0 st

Det är med stor glädje och en smula stolthet jag idag kan meddela att den engelska utgåvan av min bok “Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar” nu är publicerad.

I engelsk översättning är titeln “Super Structured - how to overcome chaos and win back time” och precis som i den svenska utgåvan är den ett träningsprogram i 31 steg genom strukturens tre områden Organisera, Fokusera och Automatisera.

Boken släpps i Storbritannien i detta nu och i USA senare i mars.

Vill du träna struktur på engelska eller om du har engelskspråkiga kollegor världen över som skulle ha nytta (och glädje) av att bli mer strukturerade, läser du allt om boken och beställer den i förlaget LID Publishings webshop.

Dessutom, för att fira publiceringen, får du som strukturbloggläsare hela 40% rabatt på bokpriset om du anger koden SS40 i kassan!

Trevlig läsning.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.