STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

17 Aug

Vill du ha en gratis enmans-session i Stockholm?


Datum: 2012-08-17 14:13 Kommentarer: 0 st

Inom ramen för mitt samarbete med Psykologifabriken behöver jag hjälp av dig som arbetar någonstans i Stockholms innerstad och som behöver strukturhjälp.

Vill du ha en gratis enmans-session med mig och uppskjutandebeteendeexperten tillika psykologen Alexander Rozental de närmaste veckorna, hör av dig så berättar jag mer.

Uppdatering: Intresset för det här erbjudandet har varit alldeles överväldigande och vi har fått väldigt många svar. Tack! Vi är nu i färd med att välja vem som blir vår adept och jag tror att vi kommer att hitta någon bland alla dem som hört av sig. Så, vi behöver tyvärr inte fler att välja bland just för ögonblicket. Kanske blir det fler tillfällen framöver.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.