STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

17 Aug

Tillbaka från stranden


Datum: 2012-08-17 13:45 Kommentarer: 2 st

Nu är jag så åter i tjänst igen, efter en synnerligen skön långledighet. Sedan i måndags har jag här på kontoret jobbat mig igenom sju veckors mailskörd så att mailboxen åter är tom och allteftersom tar hösten form vad gäller uppdrag, resor och ledighet.

Under sommaren har jag fått fin hjälp med bloggandet av mina kära sommarbloggare; ett experiment jag definitivt vill upprepa nästa år. För mig som så mycket ser min egen text och hör min egen röst har det varit berikande att få andras synvinklar på struktur.

Första upplagan av strukturboken sålde slut under början av sommaren och lagom till hösten har vi nu andra upplagan i lager. Har du inte köpt ditt ex, gör du det på www.strukturboken.se.

I höst kommer jag att ha flera öppna, kostnadsfria event för dig som vill träffa mig och höra en föreläsning i levande livet, så håll ögonen öppna efter mer om det här på bloggen framöver.

På måndag kommer för övrigt höstens första utgåva av mitt strukturtipsveckobrev Klart! ut. Då handlar det om att hitta just dina ostrukturfrestelser för att kunna avvärja dem. Är du ännu inte prenumerant, anmäl dig här.

Det var allt för nu. Jag ser fram emot hösten. Kanske ses vi?

Kommentera

Ewa

Ewa skriver:

#1 - 2012-08-17, 16:55

Har du events i Malmö också?

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2012-08-20, 16:35

Ewa: Jag har inte något event inbokat i Malmö som det ser ut nu. Om du har en idé om en organisation/ett företag eller en butik som skulle kunna vara värd för ett event med föreläsning och boksignering, är jag idel öra.

David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.