STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

02 Dec

Två öppna föreläsningar i Göteborg


Datum: 2011-12-02 09:23 Kommentarer: 0 st

De närmaste veckorna håller jag två öppna, kostnadsfria föreläsningar, vilket är sällan nuförtiden.

Ons 7 dec

Nu på onsdag den 7 december föreläser jag, eller snarare håller workshop, tillsammans med inspiratören Navid Modiri inom ramen för 365 saker du kan göra:s inspirationsträffar. Rubriken för kvällen är “Lyckas med många bollar i luften utan att bli utbränd!”.

Tid: ons 7 dec kl 16:00-18:00

Plats: Dynamo, Göteborgs Stadsbibliotek

Detaljerad info och anmälan här.

Mån 23 jan

Måndagen den 23 januari arrangerar jag tillsammans med Utvecklingspoolen en eftermiddag i försäljningens tecken. Du som arbetar som säljare eller som leder säljare är välkommen att av Lars Olsson och Jens Hector få ett smakprov på Utvecklingspoolens utbildning i försäljning med fokus på EQ (emotionell intelligens).

Själv ger jag dig tips på hur du som säljare kan få mer tid till det som är viktigt i ditt säljarbete genom att arbeta mer strukturerat.

Tid: mån 23 jan 2012 kl 16:00-18:00

Plats: meddelas vid anmälan, centralt i Göteborg

Detaljerad info och anmälan här.

Varmt välkommen!

P S Onsdagen den 25 januari arrangerar förresten dessutom ADA Sweden ett affärsseminarium med mig som talare här i Göteborg, men mer om det senare.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.