STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

Kommentera

Karin

Karin skriver:

#1 - 2016-12-19, 13:49

Hej!
Även det digitala material som tillhör en punkt på att göra-listan behöver man ha någonstans. Kan man skilja på detta i Pocket och ha två högar?

Med vänlig hälsning Karin

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2016-12-20, 09:31

Hej, Karin!

Javisst; du kan till exempel ha en “Att göra-material”-etikett i Pocket, som du sätter på sådant material. Då väljer du lätt om du vill se det som är att göra-uppgift-relaterat eller det som är den egentliga läshögen.

Men, åtminstone för mig är många dokument som hänger ihop med att göra-uppgifter sådant material som jag lätt vill hitta senare eller som jag delar med andra. Då har vi lämpligast dem på samma plats som annan referensinformation, d v s i något dokumenthanteringssystem, på någon delad lagringsyta, i någon mappstruktur el dyl - för att inte splittra referensinformationslagringen på för många olika platser.

Allt gott! //David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.