STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

Kommentera

Ying

Ying skriver:

#1 - 2016-01-27, 01:41

Hej David,
Jag brukar flytta de sakerna jag vill spara till en subsektion i mejlet. Dubbar det som “att göra”. Men sedan kollar jag på dem sällan. Det måste finnas en lista att gå på en annan “att göra” lista.

Ja. Du skulle säga skapa en vana då och kika in på lista då och då eller i slutet av dagen…. Lätt att säga.

Tack för dela din erfarenhet!
Kram
Ying

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2016-01-27, 10:33

Hej Ying,
Jag förstår. Visst är det lätt att glömma att titta på ett ställe där vi lägger något vi vill göra något med senare. Och, absolut kan vi i så fall ha som en återkommande uppgift på vår ordinarie att göra-lista att titta på det där andra stället (och göra det som står där).

Ja, att bara etablera vanan är att föredra, men visst kan det ibland upplevas som lättare sagt än gjort. Det finns bra appar som hjälper oss, dock. Just nu är jag väldigt förtjust i Strides: http://www.stridesapp.com/.

Tack för att du skrev, Ying!

Allt gott,

David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.