STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

28 Dec

Tre ord för 2010


Datum: 2009-12-28 07:04 Kommentarer: 2 st

Nu är det bara några dagar kvar på detta fantastiska 2009 och även om jag njuter av ledigheten så här mellan jul och nyår, är mina tankar redan en bit in i 2010.

Navid Modiri frågade mig häromdagen vilka mina nyckelord för 2010 är. Tankefrön som sådana frågor gillar jag skarpt.

Det dröjde några sekunder och sedan stod det klart för mig att jag vill att mitt 2010 ska präglas av skörd, njutning och förnyelse.

För att påminna mig om detta i vardagen, tog jag ett tjockt, vitt A4-blad, skrev orden stort med den penntyp jag föredrar och satte upp det på väggen på kontoret. Jag kommer oförhappandes att se orden några gånger om dagen och de kommer att påverka mina prioriteringar i vardagen. Var så säker.

Vilka är dina ord för 2010?

Välkommen att kommentera nedan. Jag är nyfiken.

Kommentera

Martin Lindeskog

Martin Lindeskog skriver:

#1 - 2009-12-28, 19:06

Jag skall återkomma om mina tre ord. Här är Chris Brogans post om detta ämne: http://www.chrisbrogan.com/wiring-yourself-for-success/

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2009-12-28, 21:17

Martin: Välkommen! Tack för länken till Chris Brogans post; den hade jag inte sett. Det ser ut som att “Tre ord för 2010” är ett meme.

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.