STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

27 Mar

Träna struktur i app och tillsammans med andra


Datum: 2014-03-27 15:21 Kommentarer: 0 st

För ett par veckor sedan genomförde jag och femtio läsare av mitt veckobrev ett test av app-baserad strukturträning.

Detta långa begrepp betyder att du tränar på en handfull strukturvanor och i mobilappen Viary klickar i vad du lyckas med, så du själv kan följa hur du stadigt tar dig mot en mer strukturerad jobbvardag. I appen delar du, om du vill, med dig av det du gör till andra och kan få hjälp och stöttning från andra som tränar på samma sak.

Från test till reda tjänst

Det stora flertalet av testpersonerna som utvärderade metoden var mycket positiva till formen. Därför gör jag det nu möjligt för var och en att träna struktur så här.

Alldeles snart kommer du som vill förbättra din struktur på jobbet på detta sätt att boka en månads träning på vanorna i vardera av de tre etapperna i min bok “Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar”.

Snart klart

Just nu skapar jag träningsinnehållet till den första modulen - Organisera. Så snart allt är klart läser du om det här i Strukturbloggen.

Vill du redan nu anmäla intresse för en av de 20 rabatterade platserna i det introduktionserbjudande jag kommer att ha, maila mig.

Uppdatering: Nu är det klart!

Nu är tjänsten klar och det finns några få rabatterade platser kvar. Du finner all erforderlig info här.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.