STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

13 Mar

Tomma tandläkarstolar i Västmanland


Datum: 2017-03-13 14:35 Kommentarer: 0 st

Häromveckan fick jag veta att de i Västmanland har bekymmer med tomma tandläkarstolar, alltså att patienter glömmer sin tandläkartid, vilket ställer till bekymmer för tandläkarmottagningarna. Jag fick veta det genom att SR P4 Västmanland ringde mig en morgon och bad mig berätta vad detta kommer sig - har folk i allmänhet dålig struktur, kanske?

Det var med glädje jag under fem minuter och sju sekunder delade med mig av min syn på saken:

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.