STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

05 Jun

Tjugofemte avsnittet av frågespalten "Strukthur?": Flikträsket


Datum: 2015-06-05 11:49 Kommentarer: 2 st

Många flikar i webbläsaren samtidigt innebär ofta att vi har mycket som "hänger i luften". Flikarna är som ett slags lösa trådar.

I säsongens femte och sista avsnitt av frågespalten ”Strukthur?” berättar jag om hur du undviker att ha för många flikar i webbläsaren samtidigt och vad du kan göra istället som är effektivare.


Har du en strukturfråga till mig? Maila mig eller kommentera nedan!

Tidigare avsnitt finner du här.

Kommentera

Mats Kallmyr

Mats Kallmyr skriver:

#1 - 2015-09-06, 09:56

Skulle vilja ha ett förslag på ett kategoriträd, dvs ett mer generella kategorier som jag skulle kunna använda i min e-post, web browser, pärmar etc.

I företag finns ju Category Management, så något åt det hållet fast privat.

David

David skriver:

#2 - 2015-09-07, 11:59

Tack, Mats, för frågan! Faktum är att senare i höst kommer det ett avsnitt om just det. Men, vill du redan nu ha en försmak på hur du kan kategorisera, finner du några idéer i förra veckans veckobrev: http://stiernholmconsulting.createsend1.com/t/ViewEmail/r/00916ED8743FAE972540EF23F30FEDED

//David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.