STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

19 Nov

Tjugoåttonde avsnittet av frågespalten "Strukthur?": Hantera stora uppgifter & projekt


Datum: 2015-11-19 17:14 Kommentarer: 4 st

Att ha en att göra-lista för allt kort vi har att göra, det är en sak, men hur ska vi få en god överblick över alla större uppgifter vi har - alla de där som sträcker sig över lång tid?

I säsongens tredje avsnitt av frågespalten ”Strukthur?” delar jag med mig av två idéer på hur vi kan göra - i synnerhet om vi har att göra-listan i Outlook.


Har du en strukturfråga till mig? Maila mig eller kommentera nedan!

Tidigare avsnitt finner du här.

Kommentera

catherine

catherine skriver:

#1 - 2015-11-23, 10:29

Jätte bra lösningar men hur gör man i apple / mail?

David

David skriver:

#2 - 2015-11-24, 11:07

Tack för frågan, Catherine!

Det finns en uppsjö av appar och tjänster att välja bland, men för att göra det enkelt, låt mig tipsa om bara en lösning.

Du skulle kunna använda Todoist.com för din att göra-lista och din översikt över större uppgifter och projekt, eftersom det verktyget redan har stöd för de funktionerna.

Vill du, kan du komplettera med Evernote.com för referensinformationen (all info som är bra att ha, men som inte är att göra-uppgifter), eftersom den tjänsten synkar med Todoist om du kopplar ihop dem med Zapier (https://blog.todoist.com/2014/03/12/todoist-is-now-on-zapier-connecting-tasks-to-over-280-apps/).

Och, härutöver finns det andra alternativ, så fråga mer om du vill veta mer. smile

//David

catherine

catherine skriver:

#3 - 2015-11-24, 11:54

Tack snälla, har redan evernote och är supernöjd och todoist verkar vara jätte bra program.

David

David skriver:

#4 - 2015-11-24, 11:57

Catherine: För all del! Med glädje. //David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.