STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

19 Dec

The Isolator - när inget annat hjälper


Datum: 2011-12-19 09:25 Kommentarer: 0 st

Man kan tro att problemen med distraktioner, avbrott, störande ljud och annat som gör det svårt att koncentrera sig är ett resultat av 2000-talets kommunikationsintensiva arbetsliv. Var det lugnare, långsammare och behagligare förr i tiden?

Tydligen inte.

Publicisten Hugo Gernsback uppfann 1925 “The Isolator”, en huva som stänger ute alla andra stimuli än just den uppgift man vill koncentrera sig på för ögonblicket. Nackdelen är att den stängde också ute luft att andas, men det löste Gernsback galant med en syrgastub och en slang.

Något för dig?

The Isolator kommer du definitivt inte att kunna köpa i Strukturshopen. Där hittar du istället annat som underlättar din vardag.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.