STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

15 Nov

Strukturboken trycks i en tredje upplaga


Datum: 2012-11-15 18:24 Kommentarer: 0 st

Nu faller det sig så lyckligt att också strukturbokens andra upplaga håller på att ta slut i handeln. Vi trycker därför en tredje upplaga de närmaste veckorna.

Jag känner mig glad och ödmjukt överväldigad över intresset för struktur och för att skapa en smidigare tillvaro på jobbet. Ett extra varmt tack till er läsare som mailar mig efter tio dagar med boken och berättar hur det går. Det betyder mycket. Ni vet att ni får något extra som varken är stort eller avancerat eller särskilt märkvärdigt, men personligt.

Vill du passa på att beställa ditt ex av Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, gör du det lätt här av mig eller i någon av internetbokhandlarna Bokus och Adlibris.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.