STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

27 Apr

Strukturboken på första plats hos Bokus


Datum: 2012-04-27 19:07 Kommentarer: 0 st

Idag gläds jag åt att Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! ligger på första plats på internetbokhandeln Bokus försäljningslista. Listan räknar in alla böcker i alla kategorier. Kort sagt är min bok den bok som det säljs mest av på Bokus.com just nu.

Uppenbarligen är vi många som vill göra våra jobbvardagar smidiga genom att ha god struktur i hur vi arbetar.

Vill du köpa Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, gör du det hos Bokus, Adlibris, hos välsorterade bokhandlare eller direkt från mig.

Har du redan köpt ditt exemplar, kanske just från Bokus? Varmt tack. Du har bidragit till förstaplatsen!

Boken finns också som gratis-app till iPhone, i vilken du dels kan testa hur strukturerad du är, dels kan göra alla övningarna i boken och få njuta av att bocka av dem allteftersom du tar dig framåt i träningsprogrammet.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.