STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

25 Oct

Struktur för företagande föräldrar på Mamtreprenör 2010


Datum: 2010-10-25 13:51 Kommentarer: 0 st

Att vara närvarande förälder och samtidigt driva ett företag kan verkligen vara en utmaning. Sedan jag blev tvillingförälder för dryga tre år sedan har min vardag präglats av just den kombinationen, vilket är en erfarenhet som gör åtminstone mig ödmjuk.

Genom god struktur och rimliga ambitioner har jag fått just min situation att fungera. Det har gjort att såväl barn som verksamhet kunnat växa och ha hälsan i behåll.

Mamtreprenörseventet i Göteborg den 6 november delar jag med mig av mina bästa tips på hur vi med god struktur kan utveckla en livskraftig verksamhet, även då vi råkar vara föräldrar.

Mamtreprenör är projektet där Ulrika Bergenkrans, Camilla Oldberg och Lisa Flink verkar för att göra det lättare för företagare att vara föräldrar (och vice versa).

Förutom företagarföräldrastrukturtips från mig, får du av Business in Heart lära dig utveckla ditt företag genom nätverk, du får svar på juridiska frågor av Juristfirman Vide, du får av Almi lära dig hur det går till att köpa företag, du får Drivhusets hjälp att vässa din affärsidé och mycket mer.

Läs mer om Mamtreprenörseventet i Göteborg här.

Välkommen!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.