STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

29 May

Så här går det för strukturbok-läsarna


Datum: 2012-05-29 10:43 Kommentarer: 0 st

En tredjedel in i min bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, i dag 10 av träningsprogrammet i struktur, bjuder jag in läsaren till att skriva till mig och berätta hur det går och vad effekten blir av förändringarna hon eller han gör.

Så här en dryg månad efter publiceringen har flera läsare hört av sig och det droppar in ett par nya mail i veckan. För mig är de underbara att läsa. Jag blir varje gång så glad när jag hör att boken gör skillnad.

Mer tid, mer strukturerad, färre fallgropsfall

En läsare skriver att han inte längre behöver ha alla bollar i huvudet och att han känner att han har mer tid nu. En annan upplever att hon efter tio dagars läsning är mer strukturerad än hon någonsin varit och att hon inte längre ligger och tänker på saker hon inte får glömma. Någon berättar att hon med den nya strukturen får bocka av många saker i vardagen och att det inte längre är trist att öppna att göra-listan. För någon annan är det väldigt behagligt att ge sig själv ett program med 31 dagar för att göra ett ryck med strukturen. En femte har gjort de 10 första dagarna i raskt tempo och känner sig nu peppad med många nya idéer, varför han vill vänta några dagar innan han sätter fart igen. En läsare har läst David Allens GTD-bok, men saknat en beskrivning av vägen fram till ett färdigt system och nu hittat det i strukturboken. En annan har formulerat en konkret målsättning med läsningen av boken (och genomförandet av övningarna), för att få bästa effekt. En skriver att hon i boken uppmärksammats på många fallgropar hon tidigare lyckats hamna i, trots att hon redan i grunden är väldigt strukturerad.

Om du är en av dem som skrivit till mig efter att ha kommit till dag 10 i boken - tack! Det du berättat är ovärderligt för mig. Hade jag inte fått höra vad mina läsare och lyssnare gör av det jag skriver och talar om, utan jag bara skulle prata, prata och prata om dagarna, hade jag snabbt tröttnat.

Grädde på moset

De som skriver till mig och berättar hur det går under läsningen får förresten något extra. Det är inte stort och inte avancerat eller särskilt märkvärdigt, men personligt. Vill du också få - .(JavaScript must be enabled to view this email address) och dela med dig av förändringarna du gör. Jag är idel öra.

Foto: Moriza

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.