STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

16 Apr

Så firade vi strukturboken


Datum: 2012-04-16 16:37 Kommentarer: 1 st

Med anledning av publiceringen av min bok “Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!” fylldes mitt kontor i torsdags eftermiddag och fredags morse av trevliga kunder, läsare och vänner.

Tillsammans minglade vi, åt gott av Carina Sundqvists ljuvliga snitt- och frukosttilltugg och jag tog själv tillfället i akt att berätta om hur boken kom till och vad jag hoppas att den ska göra för skillnad här i världen (i korthet: skänka många människor en enklare, smidigare och skönare vardag på jobbet).

Många av gästerna provsatt också min fantastiska sittsäck, där stora delar av boken skrivits.

Innan vi begav oss hemåt, fick var och en en goodie-bag med generöst material från mina samarbetspartners ContentMap, Utvecklingspoolen och Mutewatch.

Tack alla ni som kom och firade boken med mig!

Var du inte där? Här är ett smakprov på hur vi firade:

Något publiceringsupprymd slog jag dessutom ett slag för kvällens mittpunkt - strukturboken:

 

Du läser mer om och beställer “Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! här.

Kommentera

Sofia Bengtsson

Sofia Bengtsson skriver:

#1 - 2012-04-17, 16:33

Det ser ut som att det var en lyckad och trevlig tillställning och firande av boken. Har idag börjat med din app om struktur och lagt mycket tid på att strukturera upp min digitala värld. Jättebra!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.