STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

15 Mar

Så får du att göra-listan att skriva sig själv i Todoist via Zapier


Datum: 2018-03-15 13:49 Kommentarer: 0 st

Nyss visade jag här hur du kan låta Office 365 skriva din att göra-lista åt dig. Idén är alltså att när det gäller sådant du ska göra som består av flera kortare uppgifter och som du gör fler gånger än en, vill du såklart inte skriva upp liknande att göra-uppgifter om och om igen. Det skulle vara onödigt arbete.

Visst vore det mycket enklare om du bara kunde ange när något ska vara klart och din att göra-lista sedan skapar alla uppgifter som ska göras, med de rätta förfallodatumena redan inlagda?

Men, vad ska du göra som inte arbetar i Office 365, utan mailar i Gmail, Mail för Mac eller något annat? Vad ska den göra som använder en annan listtjänst än Outlook Uppgifter?

Låt mig här och nu visa dig ett av många sätt.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.