STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

06 Mar

Låt att göra-listan skriva sig själv i Office 365


Datum: 2018-03-06 15:33 Kommentarer: 0 st

Jag har hittat ett sätt att låta Office 365 skriva att göra-listan åt en och jag är ivrig att få visa dig hur det går till.

För, låt säga att det finns saker du gör på jobbet som du gör mer än en gång, kanske rentav tämligen ofta. Och, det är inte småsaker, utan snarare smärre projekt som tar längre tid än en arbetsdag att genomföra och som i sig består av en rad mindre att göra-uppgifter.

Visst vill du då inte skriva alla detaljerade att göra-uppgifter dessa större uppgifter består av - varje gång du ska göra dem? Nog vill du hellre att göra-uppgifterna automatiskt ska skrivas upp på din att göra-lista, så att du kan fokusera på att göra sakerna istället för på att skriva upp allt du har att göra?

Låt mig visa dig hur.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.