STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

17 Feb

Roos & Tegnér ger ut min bok om struktur


Datum: 2011-02-17 11:19 Kommentarer: 0 st

Strax före jul stod det klart att det blir det innovativa Malmö-baserade förlaget Roos & Tegnér som ger ut min förestående bok om hur man skapar en bättre struktur i sin vardag på jobbet.

Roos & Tegnér är ett förlag helt i min smak - nytänkande, djärva och med en särskild värme som präglar det de gör. Jag kan inte tänka mig en bättre partner i det här projektet.

Boken om struktur (som i skrivande stund inte fått sin titel) finns i handeln om ett drygt år och är då i gott sällskap med andra fina böcker från Roos & Tegner såsom “365 saker du kan göra” (Navid Modiri), “Tänk det otänkta” (PA Ståhlberg), “Vägen till din första miljon” (Tobias Schildfat) och “Den globale entreprenören” (Richard Branson) (samt naturligtvis Mattias “Please copy me” Åkerbergs kommande “Copywriterbibeln”).

Om du redan nu vill förhandsboka ditt exemplar av strukturboken och bli en av de första att köpa den när den kommer rykande färsk från tryckeriet, .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.