Roos & Tegnér ger ut min bok om struktur | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

17 feb.

Roos & Tegnér ger ut min bok om struktur


Datum: 2011-02-17 11:19

Strax före jul stod det klart att det blir det inno­v­a­ti­va Malmö-baser­ade för­laget Roos & Teg­nér som ger ut min förestående bok om hur man ska­par en bät­tre struk­tur i sin vardag på jobbet.

Roos & Teg­nér är ett för­lag helt i min smak — nytänkande, djär­va och med en särskild värme som präglar det de gör. Jag kan inte tän­ka mig en bät­tre part­ner i det här projektet.

Boken om struk­tur (som i skri­vande stund inte fått sin titel) finns i han­deln om ett drygt år och är då i gott säll­skap med andra fina böck­er från Roos & Teg­n­er såsom 365 sak­er du kan göra” (Navid Modiri), Tänk det otänk­ta” (PA Ståhlberg), Vägen till din förs­ta miljon” (Tobias Schild­fat) och Den glob­ale entre­prenören” (Richard Bran­son) (samt naturligtvis Mat­tias Please copy me” Åker­bergs kom­mande Copy­writer­bibeln”).

Om du redan nu vill förhands­bo­ka ditt exem­plar av struk­tur­bo­ken och bli en av de förs­ta att köpa den när den kom­mer rykande färsk från tryck­eri­et, {encode=“david@stiernholm.com” title=“maila mig nu.”}

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.