Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

03 apr.

Podd: Klart! nr 625 - Så kan ChatGPT hjälpa dig att sluta skjuta upp


Datum: 2023-04-03 08:45
En stenhuggare arbetar på ett stort block i sin verkstad så dammet yr. Han hugger blocket isär i mindre bitar, bit för bit. Genom två fönster på högerväggen strömmar dagsljuset in.

Du skjuter upp en av dina uppgifter igen och igen — trots att du vet att du bara skulle kun­na få den gjord.

I avs­nitt 625 av Klart! vis­ar jag hur Chat­G­PT kan hjäl­pa dig att kom­ma loss när du sit­ter fast.

Vad har du använt Chat­G­PT till? Berät­ta för mig, för jag vill ha all hjälp i mitt jobb som jag kan få — om det så är av andra män­niskor eller av smar­ta sys­tem som glatt gör det jag inte har lust med. Skriv till mig och berätta.


Gå en av mina online-kurs­er och lär dig ska­pa bät­tre struk­tur i jobbet.


En flicka i sommarklänning har just vittjat en gammal amerikansk brevlåda och står och läser ett brev. Det är morgon i Bungalow Heaven i Pasadena och solen skiner. Två fåglar sitter på brevlådans tak och sjunger.

Klart! finns också som veckobrev till din mejl, för dig som hellre läser än lyssnar (eller gör både ock!).

Jag vill testa veckobrevet