Podd: Klart! nr 605 - Så skapar du att… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

31 okt.

Podd: Klart! nr 605 - Så skapar du att göra-uppgifter av Whatsapp-meddelanden


Datum: 2022-10-31 08:45
Sex appikoner på en grön mobilskärm. I mitten ligger WhatsApp-ikonen.

Att lätt ska­pa att göra-uppgifter av mejl som innebär att du ska göra något senare är en sak. Men, hur går det till om med­de­landet kom­mit i en app som inte är lika inte­gr­erad med din dig­i­ta­la att göra-lista?

I det­ta avs­nitt, nr 605, delar jag med mig av hur du gör en att göra-uppgift av något som kom­mit i What­sApp.

Gör du på något annat sätt med What­sApp och det du lovar där? Berät­ta för mig. Jag är nyfiken!

Få tiden att räcka till

Vill du veta mer om min föreläsning "Få tiden att räcka till", som jag nämner i början?

Ja, tack

Brev också?

Klart! finns också som veckobrev till din mejl, för dig som hellre läser än lyssnar (eller gör både ock!).

Jag vill testa veckobrevet

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.