Podd: Klart! nr 602 - Fem sätt som strukturen… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

10 okt.

Podd: Klart! nr 602 - Fem sätt som strukturen hjälper dig i lågkonjunkturen


Datum: 2022-10-10 08:45
En kvinna i långt brunt hår står under ett transparent paraply i regn i höstmiljö.

När lågkon­junk­turens vin­dar blås­er kallt och du måste hål­la hårt i resurs­er­na behöver du struk­turen som mest.

I det­ta avs­nitt, nr 602, delar jag med mig av fem sak­er du kan göra just nu.

Vad tar du till för extra struk­turknep för att lättare ta dig igenom kär­va tider? Skriv till mig och berät­ta. Ock­så jag vill spet­sa till hur jag arbe­tar just nu. I det är dina bäs­ta tips varmt välkomna.

I bör­jan av avs­nit­tet näm­n­er jag struk­tur och kreativitet och huru­vi­da de går ihop

En vägg av färgglada brevlådor.

Klart! finns också som veckobrev till din mejl, för dig som hellre läser än lyssnar (eller gör både ock!).

Jag vill testa veckobrevet

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.