Podd: Klart! nr 590 - Ett trädgårdstrick för att… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

16 maj

Podd: Klart! nr 590 - Ett trädgårdstrick för att inte missa något i chatten, mejlen och annorstädes


Datum: 2022-05-16 08:45
En jordig hand som räcker fram fyra nyskördade rädisor

Ju fler kanaler som vi kom­mu­nicer­ar i, desto svårare blir det att hål­la koll på dem alla. Det är lätt hänt att vi glöm­mer att tit­ta till någon under en par dagar, vilket vi kom­mer på efter ett tag och då möts av med­de­landen där som vi skulle velat ha svarat på för länge sedan.

Men, med god struk­tur kan du und­vi­ka att det händer.

I det­ta avs­nitt av min struk­tur­podd Klart!, nr 590, delar jag med mig av hur jag likt en flit­ig trädgård­sod­lare kan hål­la koll på alla ställen något hän­der utan att behö­va springa som en tät­ting mel­lan mejl, chat, med­de­lande­flö­den och andra ställen.

Om du har en lik­nande rond som jag pre­sen­ter­ar i det här avs­nit­tet, hur gör du rent konkret för att arbe­ta dig igenom den? Skriv till mig och beskriv hur du gör. Jag vill såk­lart höra vad som funger­ar fint för dig, så varmt välkom­men att höra av dig.

Klart! finns ock­så som veck­o­brev. Läs­er du hellre än lyssnar (eller både ock!), anmäl dig allde­les gratis till veckobrevet.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.