Podd: Klart! nr 584 - Hitta rätt mejl fort utan… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

28 mars

Podd: Klart! nr 584 - Hitta rätt mejl fort utan att söka


Datum: 2022-03-28 08:45

Det är smidigt att spara alla mejl i en enda arkivmapp (eller få under­map­par) och sedan söka fram det mejl man behöver hit­ta, tyck­er jag.

Men, vis­sa sökningar gör vi om och om igen — var­je dag, några gånger i veck­an eller åtmin­stone så ofta att det blir onödigt bökigt att behö­va skri­va in sök­be­grep­pen som träf­far rätt var­je gång.

I veck­ans avs­nitt, som är det 584:e i ord­nin­gen, berät­tar jag hur du kan snabbt hit­ta den typ av mejl du ofta sök­er efter, utan att du behöver göra själ­va söknin­gen igen och igen. 

Använ­der du en sådan funk­tion som jag talar om? I så fall, till vad för mejl använ­der du den? Berät­ta, för jag vill få inspi­ra­tion till att för­fi­na min struk­tur ännu mer! 

Klart! finns ock­så som veck­o­brev som du kan få till din mejl. Läs­er du hellre än lyssnar (eller både ock!), anmäl dig allde­les gratis till veckobrevet.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.