STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

29 Jun

På semester till mitten av augusti


Datum: 2012-06-29 16:30 Kommentarer: 0 st

Efter en intensiv vår med boksläpp och föreläsningsresor kors och tvärs över Sverige och Norge har jag nu tagit en lång semester. Jag är inte i tjänst igen förrän måndagen den 13 augusti.

Men, en verksamhet som min tar inte helt paus under sju veckor bara sådär. Mailar du mig med förfrågan om föreläsning, kurs eller enmans-sessioner är det klart att jag svarar dig, dock troligen med ett par dagars fördröjning. Är du just nu i färd med att planera höstens konferens, ser du här lätt vilka datum jag är bokningsbar.

Köper du en bok eller något annat ur strukturshopen, expedierar min assistent Rebecka Tuma det, eftersom hon arbetar hela sommaren. Det du beställer, kommer.

Sommarbloggare

Här på Strukturbloggen kommer det fortsätta hända saker, även om jag är borta. Jag är mycket glad att årets sommarbloggare vill dela med sig av sina tankar och erfarenheter kring struktur. Varje onsdag kommer ett nytt inlägg från någon av dem.

“Vad ska du göra i sommar, då?”

För egen del kommer semestern för mig och min familj att handla om Roslagen, bad, trädgård, utflykter, västkusten, växthus, longboard, pyssel, Provence, vänner, vin, skönlitteratur och reflektion. Ungefär så.

Är du nyfiken på hur allt det där ser ut under sommaren, följ mig på Instagram, där jag heter “@stiernholm”. Det är där jag håller hus mest när det gäller sociala medier just nu.

Så, kära strukturvänner - låt oss njuta av sommaren, oavsett väder.

Väl mött i höst!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.