STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

20 Jun

Ovärderligt


Datum: 2011-06-20 13:13 Kommentarer: 0 st

Det vankas sommarledighet för mig. Från och med idag tar mitt veckobrev Klart! åtta veckors semester och även här på Strukturbloggen kommer aktiviteten att gå ner dramatiskt. (Bilden till höger utgör förresten min utsikt just nu, på Marstrands Havshotell i väntan på att föreläsa.)

Jag fick idag ett sådant där mail jag får ibland; ett som ger mig ett större perspektiv på det jag arbetar med.

Jag tycker om att mäta och följa upp hur det går för min verksamhet. Jag räknar hur många prenumeranter jag har på veckobrevet, hur många sidvisningar jag har på siten, hur vi ligger till gentemot målen när det gäller omsättning och resultat för året, och en del saker till. Med handen på hjärtat kan jag understundom bli litet väl fixerad vid nyckeltalen.

Men, så får jag ett mail, som innehåller fraser som “dina tips och idéer är bokstavligen en räddning i min tillvaro”, “veckans tips var precis vad jag behövde idag”, ”[jag har förbättrat min vardagsstruktur] och jag känner mig lite som en ny människa; gladare och med mer energi” eller “när man vaknar med halv panik och ser framåt över en kaosartad vecka, så kommer ett litet mail med just de rätta kloka orden”.

Får jag ett sådant mail då och då, om så bara någon gång i halvåret, är all min skrivtid värd besväret.

Så, tack ni som hör av er till mig och berättar vad mitt arbete gör för skillnad för er.

Det är för mig ovärderligt.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.