STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

15 Mar

Ordning och reda hemmavid?


Datum: 2016-03-15 20:08 Kommentarer: 0 st

Alltsomoftast kommer en deltagare fram till mig i en föreläsningspaus och säger “Det här med struktur på jobbet är ju toppen. Kan du också komma hem till mig och strukturera upp mitt hem?”.

Jag förstår att frågan är ställd halvt på skämt, men nog finns där ett korn av allvar också. Likväl som god struktur underlättar våra arbetsdagar, skänker god ordning och struktur också en fin smidighet till vårt privatliv och vårt hem.

Även om jag privat är en fantast på att optimera och förfina hur vi har det hemma, är det inte alls något jag arbetar med. När jag pratar om struktur i mina föreläsningar och kurser, har jag helt och hållet arbetsfokus.

Men, såklart finns det de som istället ägnar sig åt hemordning. Paulina Draganja kallar sig “Förvaringsdrottningen” och har en blogg jag varmt kan rekommendera. Ett par gånger i veckan delar hon med sig av tips på hur vi får bättre ordning i våra hem. Det handlar om skor, om garderober, om hemelektronik, om smyckesförvaring, om tvättsortering, om garaget och om andra aspekter av hemstruktur så många av oss vill förbättra.

Så, när det gäller ordning i hemmet är jag inte den rätte att svara, men Paulina är det.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.