STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

01 Apr

Öppen kurs i personlig effektivitet i Göteborg


Datum: 2011-04-01 15:39 Kommentarer: 0 st

Den 10 maj arrangerar Lära för livet en öppen kurs i personlig effektivitet med mig här i Göteborg.

Kursen är för dig som vill ha mer tid till det som är viktigt för dig och för din verksamhet. Vill du mer än idag känna att du kan ha ryggen fri när du går hem för dagen och vill du kunna fokusera på rätt uppgift i rätt tid, kommer du i kursen få många konkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda tillbaka på jobbet i vardagen.

Du får lära dig hur du lättare håller koll på allt du har att göra utan att behöva ha det i huvudet eller sprida allt på många olika listor, lappar och appar. Vi går igenom praktiska verktyg som hjälper dig prioritera på kort sikt såväl som över tid.

Teoriavsnitt varvas med övningar på egen hand och det finns gott om utrymme att belysa just dina frågeställningar. I slutet av kursen, skapar du din egen handlingsplan för att etablera en bättre struktur och ett effektivare arbetssätt i vardagen.

Vad blir då resultatet? Ja, så här skrev en tidigare kursdeltagare för några veckor sedan.

Uppdaterat: Det har gått en tid sedan den här kursen. På huvudsidan för våra kurser i personlig effektivitet får du aktuell information om vad vi erbjuder.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.