STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

24 Mar

Om hur ett lunchsamtal skapade vardagsstruktur


Datum: 2010-03-24 11:53 Kommentarer: 0 st

En av mina främsta inspirationskällor är att läsa bloggar. Ur min blogglista i Google Reader får jag idéer till nya strukturtips, till nya sätt att förpacka mina tjänster fysiskt, till innovativa sätt att marknadsföra min verksamhet.

En av de mest välskrivna och välskötta bloggar jag följer är copywritern Mattias Åkerbergs blogg “Please copy me”, om att skriva reklam. Få bloggare belyser så intressanta aspekter av reklam som han, dessutom på ett sinnrikt och finurligt sätt.

För någon dryg vecka sedan hade jag nöjet att äta lunch med Mattias och då talade vi om hur man bäst fördelar sin tid mellan olika projekt, uppdrag och jobb. Hur lägger man upp en vecka så att man jobbar lagom mycket på varje sak? Hur kommer man igång med arbetet de dagar då man gör något för ens egen skull, snarare än på uppdrag av någon annan? Vad är en lämplig avvägning mellan att styra upp tiden och att vara fri?

I måndags bloggade Mattias om vårt möte, vad han kom fram till och vad han har satt i verket. Läs inlägget på Please copy me här.

Hur gör du för att lägga lagom mycket tid på olika uppgifter?

Välkommen att kommentera nedan.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.