STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

08 Dec

Om att undkomma, vara lat och att göra det lätt för sig


Datum: 2011-12-08 10:16 Kommentarer: 0 st

I onsdags föreläste jag på 365 saker du kan göras inspirationsträff om struktur på Stadsbiblioteket här i Göteborg.

Initiativtagaren tillika min föreläsarkollega Navid Modiri intervjuade mig några minuter innan det skulle börja. Under det korta samtalet talade vi om vad jag tyckte om Navids strukturförmåga när vi först träffades, vad jag tror skiljer mig från andra effektivitetföreläsare och det faktum att jag hela tiden vill göra det lätt för mig.

Se videon här (2:14 min):


P S Med början nu i december kommer jag att då och då skriva på Navids inspirationsblogg, som du finner här: www.navidmodiri.com.

 

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.