Nu rullar vi fram 2021 | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

11 jan.

Nu rullar vi fram 2021


Datum: 2021-01-11 13:12

Idag bör­jar mitt job­bår 2021. Det blir onek­li­gen spän­nande att se vad det här året bjud­er på! En del tror jag mig veta kom­mer att hän­da (plan­er­ade upp­drag och annat), men en stor del av året — när­mare 230 cen­time­ter, unge­fär — är ännu ett oskriv­et blad.

Jag hop­pas hur som helst på att jag lyckas för­fi­na det som jag vill justera i hur jag arbe­tar. Jag har redan en hypotes som jag bör­jat tes­ta direkt idag.

Vad vill du göra på ett annat — bät­tre — sätt i år än för­ra året? Berätta!

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.