STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

04 Jul

Nu kommer Mutewatch


Datum: 2011-07-04 11:21 Kommentarer: 0 st

Ända sedan jag för något drygt hörde Mai-Li Hammargren första gången berätta om den klocka med ljudlöst vibrerande alarm hon höll på att utveckla, har jag då och då befunnit mig i situationer då jag önskat att jag haft en Mutewatch på armen.

När jag föreläser, vill jag bli uppmärksammad om att jag har tio minuter kvar, utan att ta fokus från vad jag talar om.

När jag är mitt uppe i en enmans-session, vill jag hålla koll på tiden utan att ideligen titta på klockan, vilket skulle distrahera mig och adepten i arbetet.

När jag är djupt försjunken i skrivande, är det fint att klockan med ett diskret vibrerande kan påminna mig om att det nu är dags att lämna kontoret för att hinna till mötet.

Nu på torsdag lanseras Mutewatch i Berlin och jag kommer att vara där. I höst köper du Mutewatch hos oss i Strukturshopen.

Jag vill ha en vit. Du?

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.