STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

22 Dec

Låt oss ta ledigt!


Datum: 2016-12-22 11:01 Kommentarer: 0 st

Nu är det till slut jul och låt mig varmt tacka för detta år som var 2016, som blev ett fint ett. Också i år har jag farit land och rike runt och fått göra det jag tycker så mycket om att göra - föreläsa om struktur och tala med människor i allsköns olika organisationer om hur vi kan förenkla vårt arbete varje dag, året om.

Idag stänger jag för julen och tänker vara njutningsfullt och välstrukturerat ledig några veckor framöver.

Här i bloggen kommer det inte att vara särskilt mycket aktivitet fram till den 16 januari, då jag är tillbaka i mitt struktörsvärv igen.

God jul!

 

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.