STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

27 May

Juni-erbjudande på strukturhjälp


Datum: 2011-05-27 18:49 Kommentarer: 0 st

Vill du ha individuell hjälp att skapa en bättre struktur i din arbetsvardag?

Sedan flera år tillbaka har jag hjälpt chefer och nyckelpersoner på tu man hand genom tjänsten “Enmans-sessioner om personlig effektivitet”, vilken omfattar fem sessioner under tre kalendermånader. Mina kunder har t ex varit the Absolut Company, Göteborgs Stad, Saab Aerotech, Proffice med flera, likväl som VD:ar för mindre företag.

Då och då har jag i olika sammanhang mött människor som vill ha hjälp, men som saknat resurser att köpa hela enmans-sessioner-programmet.

Nu testar jag en form för att möta just det behovet.

Så här går det till

Onsdagen den 29 juni (i Göteborg) och torsdagen den 30 juni (i Stockholm) dedikerar jag till att ta emot klienter enstaka timmar styckevis. I Göteborg träffas vi på mitt kontor på Kungsgatan 41 och i Stockholm ses vi på en centralt belägen plats som i skrivande stund inte är spikad.

Maila mig och teckna dig för någon (eller flera) av de lediga timmarna:

Göteborg, ons 29 juni

 • kl 8:30-9:30 Bokad
 • kl 10:00-11:00 Bokad
 • kl 11:30-12:30 Bokad
 • kl 13:00-14:00 Bokad
 • kl 14:30-15:30

Stockholm, tor 30 juni

 • kl 8:30-9:30 Bokad
 • kl 10:00-11:00 Bokad
 • kl 11:30-12:30 Bokad
 • kl 13:00-14:00 Bokad
 • kl 14:30-15:30 Bokad
 • kl 16:00-17:00 Bokad

Den här omgången har jag ett introduktionserbjudande på dessa styckevisa strukturtimmar. Istället för det ordinarie priset 1 750 kr ex moms/h betalar du under juni månad 1 250 kr ex moms/h för de enstaka timmarna.

Inför strukturtimmen, .(JavaScript must be enabled to view this email address) och berätta vad du vill ha hjälp med. Arbetar du för mycket? Hinner du inte det du vill? Gör du för mycket i sista sekunden? Kämpar du mer än du skulle önska för att hålla allt du har att göra i luften? Behöver du bättre ordning? Vill du mer fokusera på rätt sak i rätt tid? Söker du bättre sätt att prioritera? Vill du ha hjälp med något helt annat när det gäller struktur och effektivitet?

På en timme hinner du få konkreta tips, råd och metoder som direkt hjälper dig i rätt riktning.

Finns du någon annanstans?

Vill du att jag ska komma till din stad? Hör av dig.

Boka din strukturtimme

Så, om du vill ha personlig hjälp av mig, helt anpassad till just din situation, boka din timme nu. Är intresset stort för den här formen, blir det fler tillfällen. Det kan dock hända att det bara blir denna gång, så passa på.

Välkommen!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.