STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

30 Oct

Julklappskampanj på strukturboken


Datum: 2012-10-30 09:16 Kommentarer: 0 st

Kanske har du inte tänkt på det än, men snart är det jul. Vill du inför julen tacka dina kunder eller din personal för året som gått?

Vad är väl en bättre present än en skönare vardag och mer tid till det som är viktigt?

Därför gör jag nu en julkampanj på min bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar! som är ett träningsprogram i struktur på arbetet med enkla övningar som snabbt gör skillnad i vardagen.

Så här fungerar det:

  • Köp fem ex eller fler så skickar jag med ett ex av min ljudbok Ät aldrig mangon hel utan extra kostnad (värde 145 kr ex moms)
  • Köp 15 ex eller fler så bjuder jag förutom ljudboken på en timmas enmans-session över telefon eller Skype (värde 1 750 kr + ljudbokens 145 kr, allt ex moms)
  • Köp 30 ex eller fler så får du ljudbok, enmans-session och dessutom ett av mina Som smort!-mötesblock som hjälper dig snabbt gå från ord till handling efter möten (värde 95 kr + enmans-sessionens 1 750 kr och ljudbokens 145 kr, allt ex moms)

Kampanjen pågår till och med fredagen den 21 december (dagen före dagen före dagen före dopparedan).

Så här beställer du

Boken kostar 200 kr ex moms/st (+ frakt) och för att få kampanjerbjudandet beställer du direkt av mig här.

(Kampanjen gäller inte när du beställer hos Bokus, Adlibris eller någon annan bokhandlare.)

Välkommen!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.